Corona maatregelen 16 november

 

Indoor tennis

 

In tegenstelling tot de eerdere communicatie, die jullie toelating gaf om toch opnieuw indoor te sporten met -13-jarigen, heeft de Burgemeester gisteren beslist om dit alsnog te verbieden.

Concreet betekent het dat alle indoor activiteiten van externe sportclubs en/of verenigingen niet meer mogen doorgaan vanaf vandaag 18 november 2020 en dit t.e.m. 13 december 2020, niet in de eigen accommodatie in Maldegem en niet in een gemeentelijke accommodatie in Maldegem.
Enkel nog activiteiten door de lokale overheid zelf georganiseerd en schoolsport blijven doorgaan.

  Outdoor tennis

  Voor alle lesvolgers >13 jaar en de winterleden die een vast uur in de ballon hebben worden terrein 4 en 5 opnieuw klaargestoomd zodat iedereen op zijn vast (les)uur kan spelen. Lessen met 4 spelers mogen niet. Balance Academy communiceert hierover met alle lesvolgers.

  Draag hier ook steeds een mondmasker op weg naar het terrein/parking, bewaar de 1,5 meter afstand en ontsmet je handen voor en na het spelen.

  Padel

  Padel spelen met 4 kan terug via reservatie in de tool (terug beschikbaar vanaf morgenavond 15/11). Hou ook hier rekening met de veiligheidsmaatregelen (mondmasker, ontsmetting van de handen en afstand).

  De bar achteraan en de cafetaria blijven gesloten. De stoelen achteraan kun je gebruiken om je sporttas droog te houden, niet om nadien te blijven zitten om nog even na te praten.

  Geniet in alle veiligheid van het sporten, zorg voor elkaar en bij uitbreiding voor onze club.

  Heb je een vraag?

  Zit je met een vraag omtrent de Corona maatregelen? Aarzel dan niet om ons te contacteren, we voorzien je van de nodige informatie. 

  14 + 14 =