050 71 39 35 info@tlobbeke.be

Over ‘t Lobbeke en het bestuur

T.C. ’t Lobbeke is een échte familieclub waar jong en oud welkom zijn. Het hele jaar door zijn er activiteiten op ieders niveau, recreatief en competitief. Iedereen is welkom, zelfs al speel je geen tennis, kom gerust langs voor initiatie. Of geniet van een hapje en een drankje in ons gezellige clubhuis.

Vanuit ons clubhuis kun je tennissers in de gaten houden, naar toptennis kijken op de beamer of gezellig iets komen drinken of eten. Het clubhuis is voorzien van een binnenbar, een ruim terras, kleedkamers en sanitaire voorzieningen. Voor de kleinsten is een speelpleintje en een tennismuur aangelegd. Het clubhuis is gelegen in een
groen kader en is veilig afgesloten van de openbare weg.

Daarnaast biedt onze tennisclub een kwalitatieve en dynamische jeugdwerking die fairplay hoog in het vaandel draagt.

Het bestuur

Met dit team aan vrijwillige bestuursleden werken we actief aan een goede werking van de club. We willen dat je als clublid zorgeloos en in de beste omstandigheden naar hartelust kan sporten en ontspannen. Loopt het niet zoals gehoopt of heb je tips over wat beter kan, contacteer ons gerust.

Voorzitter

Martin De Vlieger

Al meer dan vijf jaar gelukkig getrouwd met Isabel en pluspapa van Emily, Valérie en Jarno. Gepensioneerd maar nog zeer actief in onze tennis- en padelclub, Kiwanis en politiek.

Penningmeester

Peter Van Hoecke

Ik ben penningmeester van ‘t Lobbeke sinds 2002. Onze club moet een gezellige maar ook ambitieuze club blijven, waarbij we financieel steeds de eindjes aan elkaar kunnen knopen.

Secretaris

Anneke Gobeyn

Communicatie

Anne Marion

’t Lobbeke loopt als een rode draad door mijn sociaal leven. Als kind leerde ik er tennissen, vrienden kennen, uitgaan en nu padel spelen… Door mijn rol hier kan ik iets teruggeven aan deze bruisende ontmoetingsplaats.

Jeugd en jeugdfonds

Vanessa Regelbrugge

  Kidstennis & Interclub

Michèle Neirynck

Sponsoring

Gunther Geirnaert

Ik geniet er van om op de locatie waar ik vroeger als kind en uitbater zeer mooie tijden hebben beleefd, mijn steentje bij te dragen aan de uitbouw, de activiteiten en de goede sfeer van onze club!

Start2Tennis, FPM

Freddy Van Haele

Infrastructuur

Stijn Van Hulle

Ik probeer zoveel mogelijk te genieten van wat het leven te bieden heeft. Padel spelen is één ervan!

 

Zeg samen neen tegen grensoverschrijdend gedrag!

Grensoverschrijdend gedrag komt voor in tal van geledingen van de maatschappij. Voor TC ‘t Lobbeke is het duidelijk: grensoverschrijdend gedrag wordt in onze club niet getolereerd. We verwijzen hierbij naar Art. 5 van ons Huishoudelijk Reglement: link. 

Wat is grensoverschrijdend gedrag eigenlijk?

Grensoverschrijdend gedrag is elke vorm van ongewenst gedrag van anderen dat jouw persoonlijke grenzen overschrijdt. Dit is uiteraard subjectief en persoonlijk en voor een stuk ook maatschappelijk of cultureel bepaald. Probeer alvast steeds naar de andere toe duidelijk te maken wat voor jou wel of niet kan. Ongewenst seksueel gedrag kan verschillende vormen aannemen, van ongepaste seksueel getinte opmerkingen over ongepaste aanrakingen en sexting (seksueel getinte inhoud sms/mms’en) tot stalking, aanranding of verkrachting. Maar grensoverschrijdend gedrag is uiteraard nog veel ruimer dan dat. Het is elke vorm van ongewenst gedrag zoals pesterijen, diefstal, vandalisme, geweld, drugs, racisme, discriminatie, beledigingen, bedreigingen, intimidatie, mishandeling, chantage, … Als club zeggen we neen tegen dergelijk gedrag!

Er zijn verschillende meldpunten waar je met je verhaal, mocht je hier toch mee te maken krijgen, terecht kan …

    • Om een luisterend oor te vinden en een antwoord te krijgen op je vragen;
    • Om te bespreken wat je ertegen kan doen, welke verdere stappen je kan zetten;
    • Om een officiële klacht in te dienen en een tucht- of strafprocedure tegen de betrokkene op te starten.

Mogelijke meldpunten zijn:

Melden kan desgewenst anoniem, zowel bij de overheid als bij Tennis Vlaanderen. Alle meldingen worden serieus genomen en behandeld in alle discretie en objectiviteit. Er worden geen stappen ondernomen zonder uitdrukkelijke toestemming.

Belangrijke documenten