Over ’t lobbeke

T.C. ’t Lobbeke is een échte familieclub waar jong en oud welkom zijn. Het hele jaar door zijn er activiteiten op ieders niveau, recreatief en competitief. Iedereen is welkom, zelfs al speel je geen tennis of padel, kom gerust langs voor initiatie. Of geniet van een hapje en een drankje in ons gezellige clubhuis.

Vanuit ons clubhuis kun je tennissers en padellers in de gaten houden, naar toptennis kijken op de beamer of gezellig iets komen drinken of eten. Het clubhuis is voorzien van een binnenbar, een ruim terras, kleedkamers en sanitaire voorzieningen. Voor de kleinsten is een speelpleintje en een tennismuur aangelegd. Het clubhuis is gelegen in een groen kader en is veilig afgesloten van de openbare weg.

Daarnaast biedt onze tennisclub een kwalitatieve en dynamische jeugdwerking die fairplay hoog in het vaandel draagt.

4 tennispleinen

4 padelpleinen

Martin De Vlieger - Voorzitter

Gepensioneerd maar nog zeer actief in onze Tennis- en Padelclub. Fier om, als voorzitter met een tof bestuur, voor deze grote sportclub te mogen zorgen.

Peter Van Hoecke - Penningmeester

Ik ben penningmeester van ‘t Lobbeke sinds 2002. Onze club moet een gezellige maar ook ambitieuze club blijven, waarbij we financieel steeds de eindjes aan elkaar kunnen knopen.

Anneke Gobeyn - Secretaris

Sinds 1998 ben ik lid van TC ’t Lobbeke. Daar ik me graag als vrijwilliger nuttig maak, werd ik in 2004 bestuurslid van deze prachtige club om de jeugduitwerking uit te bouwen. Ik vind het belangrijk dat tennis voor iedereen toegankelijk is en blijft. Welkom in onze gezellige sportclub!

Ellen Verschaeve - Interclub

Guido Raynard - Infrastructuur

Freddy Van Haele - Start2Tennis, FPM