balance academy

Tennissen en padellen in Maldegem

Onze club is een echte zomerclub met vier gravelterreinen en vier uitgeruste padelterreinen. Bij ons is iedereen welkom, van jong tot oud, iedereen kan er terecht voor een potje tennis, padel of een gezellige babbel! Het hele jaar door zijn er activiteiten op ieders niveau, recreatief en competitief. Zelfs al speel je geen tennis of padel, kom gerust langs voor een initiatieles. Of geniet van een hapje en een drankje in ons gezellige clubhuis.

Vanuit ons clubhuis kun je tennissers en padellers in de gaten houden, naar toptennis kijken op de beamer of gezellig iets komen drinken of eten. Het clubhuis is voorzien van een binnenbar, een ruim terras, kleedkamers en sanitaire voorzieningen. Voor de kleinsten is een speelpleintje en een tennismuur aangelegd. Het clubhuis is gelegen in een groen kader en is veilig afgesloten van de openbare weg. Daarnaast biedt onze tennisclub een kwalitatieve en dynamische jeugdwerking die fairplay hoog in het vaandel draagt.

Balance academy

Balance Academy verzorgt zowel tennis – als padellessen. Tijdens de lessen krijg je de mogelijkheid je technisch-tactisch niveau op te krikken om meer spelplezier te beleven en jezelf voortdurend uit te dagen. Of je nu een recreatieve of competitieve doelstelling hebt, de professionele aanpak van het trainersteam zorgt ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft. We zorgen voor een optimale combinatie tussen fysieke activiteit en fun! 

Ons team van hoofdtrainers wordt versterkt door verschillende trainers B, Instructeurs B, Initiators en Aspirant-initiators die zowel intern als door Tennis Vlaanderen continu verder opgeleid worden.

Wil je meer informatie over het aanbod of over de lessen? Dan staat info@balance-academy.be klaar voor jullie!

meer info over balance academy