clubhuis ’t lobbeke

Events

Wie ’t Lobbeke kent, weet ook dat we garant staan voor een goed feestje hier en daar! Als eventplanner weet uitbater Geoffrey hoe je een goed feestje organiseert. Hou zeker de Facebookpagina van het clubhuis in het oog voor de komende evenementen!

Lunch

Je hoeft zeker geen lid te zijn om te komen genieten van een heerlijke lunch! Op de Facebookpagina wordt je op de hoogte gehouden van de menu! Reserveer tijdig je plekje is de boodschap. 

Feestcomité

Zit er ook een ware party planner in jou? En wil je graag jouw goede ideeën delen met ons? Dan kan je altijd vrijwilliger zijn in ons feestcomité. Voor meer info kan je mailen naar feest@tlobbeke.be

Gezellig de voetjes onder tafel

Elke weekdag kan je ’s avonds terecht om met vrienden en vriendinnen te genieten van een drankje in het gezellige clubhuis. Ook in het weekend staan onze deuren open om jullie te ontvangen! Elke woensdag-, donderdag- en vrijdagavond kan je tevens culinair genieten van een suggestiemenu. Reserveren om te eten kan je doen via het formulier hieronder! 

Benieuwd wat de suggestiemenu deze week is? Neem dan een kijkje op de Facebookpagina van onze clubhuis

Corona voorwaarden

Om het bezoek veilig te laten verlopen rekenen we op ieders medewerking! Lees hieronder de voorwaarden:
• Je moet een Covid Safe Ticket hebben. Je vindt je Covid Safe Ticket op www.covidsafe.be of via de app CovidSafeBE.
• Blijf thuis als je ziektesymptomen hebt;
• Hoest of nies in je elleboog of in een papieren zakdoek (die je meteen weggooit in de vuilnisbak in de toiletten);
• Ontsmet je handen bij het binnenkomen, wij voorzien een zuil met voldoende ontsmetting;
• Betaal bij voorkeur met de kaart, hiervoor dien je je wel nog naar de kassa te begeven, op veilige afstand.
Heb je een vraag over een bepaalde maatregel aarzel niet iemand van de bediening aan te spreken. We ontvangen je met de glimlach, maar je zal deze helaas nog niet kunnen zien omdat wij voorlopig verplicht zijn om met mondmasker te werken!