Logo
FacebookFeed

Accomodatie

Onze tennisclub beschikt over vijf verlichte gravelterreinen. Tijdens het zomerseizoen kan er gespeeld worden vanaf april tot en met september. Wie wenst gebruik te maken van onze outdoor terreinen is verplicht om clublid te worden zodat er zonder probleem een terreinreservatie kan gebeuren. Iedereen moet een reservatie maken alvorens te kunnen spelen. Buiten het zomerseizoen voorziet onze tennisclub de mogelijkheid om te tennissen in de verwarmde indoorhal die geplaatst wordt op onze club. In deze hal worden twee gravelterreinen voorzien. De reservatie van een winteruur kan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

TC 't Lobbeke heeft nu ook padel infrastructuur!

 

Het aantal padelclubs in het Vlaamse land blijft stijgen.
Ook in Oost-Vlaanderen pikt men stilaan in op de hype die uit Spanje is overgewaaid.
De voorbije weken werden opnieuw enkele terreinen ingespeeld.
Op TC ' t Lobbeke in Maldegem waar men op 01/10/2017 ook het 500ste lid van de club in de bloemetjes zette gaf men één tennisterrein op om er twee padels te installeren.
Een unieke kans voor de Meetjeslanders die willen kennismaken met de nieuwe sport. Contact kan op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Ondertussen zijn de IC-wedstrijden gestart op zaterdag 3 februari met ploegen voor dames en heren.
Kom zeker kennis maken met padel, je kan ook lessen nemen bij gediplomeerde trainers.

Wanneer je verder vragen en of bemerkingen heeft over de accommodatie van TC 't Lobbeke, kan u zich steeds richten tot This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..